Iskolánk, az SZSZC Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma az idén is átvehette  a Jobb Veled A Világ Alapítvány Boldogságóra Programjának keretében a Boldog Iskoláknak járó oklevelet. 

Az ünnepélyes díjátadóra, majd az azt követő szakmai napra 2018. október 1-jén került sor Budapesten, az Erkel Színházban. A rendezvényen számos kiváló előadás hangzott el; az előadók között szerepelt a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, életmódfejlesztő énekesnő, a Boldogságprogram megálmodója, elindítója és szakmai vezetője, Bagdi Bella,  a Boldogságprogram fővédnöke, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, professor emeritus, Prof. Dr. Bagdy Emőke és Dr. Oláh Attila,  a Boldogság Intézet tudományos szaktanácsadója, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetője és a Magyar Pszichológiai Társaság elnöke. A szakmai nap keretében a résztvevők kipróbálhatták a Pozitivity nevű önismereti társasjátékot is, valamint a díjazottak ajándék szakmai csomagokat kaptak, melyek Boldogságóra tankönyveket és kártyákat tartalmaztak.

A díjátadón iskolánkat Kosárkó Györgyi tanárnő képviselte, aki az elmúlt tanévben tízből hétszer ért el a 12. D osztállyal (pedagógia ágazat) kiemelt eredményt a Programban.

A 2018/2019. tanévben a „boldog” órákhoz, csoportokhoz iskolánkban újabb pedagógusok és osztályok csatlakoztak, hogy ezzel is szaporítsuk az iskolai boldog pillanatok számát.