Warning: Undefined array key "url" in /volume3/web/PROD/tfg.szerencsiszc.hu/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 124 Warning: Undefined array key "path" in /volume3/web/PROD/tfg.szerencsiszc.hu/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 125 E-kréta regisztráció – Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

Tisztelt Szülők!
Kedves Tanulók!

Iskolánkban a 2017-2018-as tanévben bevezetésre kerül az elektronikus osztálynapló, amely hatékonyan váltja fel a papír alapú naplónál felmerülő adminisztratív feladatokat. Segítségével a szülők megtekinthetik az aktuális napi érdemjegyeket, hiányzásokat, késéseket, dicséreteket, elmarasztalásokat, félévi és év végi záró jegyeiket, egyes tanórák témáját és a hozzá kapcsolódó feladatokat.

Kezelőfelülete internet alapú, használatához hálózati kapcsolattal rendelkező számítógép szükséges.

A Kréta digitális napló szülői ellenőrzési oldalának használatához egy szülői belépési azonosítóra van szükség, amelyet egy regisztráció előz meg. A regisztrációs kérelemhez szülői és tanulói adatok szükségesek (gyermek neve, szülő neve, rokonsági fok, e-mail címe, stb.), amelyeket a szülő a legegyszerűbben egy, az interneten elérhető adatlap kitöltésével adhat meg (Regisztrációs adatlap kitöltése).

A szülő által megadott adatok feldolgozása után hazaküldünk egy nyomtatványt, amelyen a szülő aláírásával hozzájárul e-mail címe Kréta rendszerben történő felhasználásához. Ennek az aláírt nyomtatványnak az iskolába való visszaérkezése után kezdeményezzük a regisztrációt a szülői portálon. A regisztráció megtörténte után a digitális napló a szülő által megadott e-mail címre küldi ki a meghívót, amely tartalmazza a napló eléréséhez szükséges hivatkozást, a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Fontos:

  • Ha egy e-mail cím nem egyértelmű, hogy kihez tartozik (szülő, tanuló), akkor azt nem aktiváljuk a rendszerhez. Ilyen esetben kérem, keressék az iskola titkárságát e-mailben.
  • Tanulói hozzáféréssel a tanulók más funkciókat használhatnak, mint a szülők, ezért kérem a szülőket, hogy ne a tanulók e-mail címet adják meg a Digitális iskola használatához, ha használni kívánják a rendszert.
  • A portál használata során felmerült problémákat, észrevételeiket kérjük, e-mail-ben küldjék el az alábbi címre: tfg@tfg.hu e-mail-címre.

Köszönjük közreműködésüket!

Az iskola vezetősége