Az elmúlt hétvégén Vida Klaudia Budapesten a súlyemelő diákolimpián bronzérmet szerzett, amihez gratulálunk. Klaudia így értékelte az újabb sikert és oda vezető utat:

Több mint fél éves kihagyás után, visszaálltam versenyszerűen súlyt emelni a Szerencsi Súlyemelő Szakosztályhoz. Az iskolában rendezett diákönkormányzati nap keretében rendezett „Talk-show” után, mert akkor döbbentem rá még jobban, hogy mennyire hiányzik maga a „csapat”, az ott eltöltött idő és a sportolás! Féltem, hogy vajon mennyire tudom majd behozni a lemaradást, és fejlődni, hogy magamnak és az edzőmnek is megfeleljek, illetve a saját elvárásaimnak megfelelően teljesítsek!

Az év első versenye 2014. február 22-én volt Tiszaújvárosban Ördögh István Emlékverseny néven. A serdülő/ifjúsági/junior korcsoportosoknak ez diákolimpia selejtező is egyaránt. Első helyezett lettem 94 kg-os összteljesítménnyel +75 kg-os súlycsoportban 42 kilogrammos szakítással és 52 kilogrammos lökéssel.

A második verseny az éven 2014. március 22-én volt Budapesten a Testvériség Súlyemelő Egyesületnél megrendezett Diákolimpia, ahol 3. helyezett lettem +75 kg-os súlycsoportban 100 kg-os összteljesítménnyel, 45 kilogrammos szakítással és 55 kilogrammos lökéssel!

Ha az iskolában nem történik meg ez a „Talk-show”, akkor lehet, nem álltam volna vissza versenyszerűen sportolni, így nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem benne! 🙂