Tisztelt Szülő!

Gyermekeink előrejutásában ma már elkerülhetetlen az irodai számítógépes programok megfelelő szintű ismerete: az informatikai jártasság segíti a felkészülésüket, jobb jegyeket szerezhetnek, és alapvető támogatást és magabiztosságot nyerhetnek a tanulmányaikhoz. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft együttműködésével, a Tisztaszoftver Program keretein belül egyedülálló lehetőség nyílt meg Önök előtt. Most minden iskolás gyerek ingyen töltheti le a legel­terjedtebb irodai programcsomag, az Office legújabb, jogtiszta verzióját.

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan alkalmazás – többek között a Word, az Excel vagy a PowerPoint – legfrissebb ver­zióját, amelyeket a tanulók nap mint nap használnak és amelyek támo­gatják a tanulmányaikat, hosszú távon pedig a jövőbeni foglalkoztathatóságukra is hatást gyakorolnak.

A Tisztaszoftver Program keretein belül az Office 365 Pro Plus otthoni verzióját most minden tanuló pár kattintással akár 5 számítógépre is díjmentesen telepítheti.

A programcsomag alkalmazásai nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak gyermeke tanulmányaiban, ezért kérjük, hogy Ön is éljen a jogtiszta és ingyenes szoftver letöltésének lehetőségével!

Kérjük, gondolja át a felajánlással járó előnyöket és beszéljen róla gyermekével! További információért forduljon az iskola informatika tanárához vagy gyermeke osztályfőnökéhez!

További információ:

WWW.0365.EDUCATI0.HU

www.tisztaszoftver.hu