Kiss Zoltán, iskolánk 11. B osztályos, matematika – természettudományos képzésre járó tanulója elnyerte a MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége) a Tehetséghidak Program (TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001) keretében kiírt pályázatát, így a „Tehetség Piactér” alprogram részese lehet. Ennek során a kiválasztott tehetséges fiatalok szakmai előrehaladásuk és adottságaik kiaknázása érdekében személyes támogatást kapnak egy olyan tapasztaltabb mentortól, aki sikeres a hivatásában.

A „Tehetség Piactér” alprogram keretében Zoltán 2014. február 22-én Budapesten egy jelentős rendezvény részese volt. Ez az esemény a résztvevők megismerkedésén túl lehetőséget adott arra is, hogy személyiségüket fejlesszék, s kommunikációs készségeiket tökéletesítsék.

Zoltán a következő hónapokban egy magas szinten képzett, munkájában kiemelkedően eredményes mentortól személyre szabott útmutatást és tanácsokat fog kapni, hogy minél céltudatosabban készüljön a jövőjére, s minél hatékonyabb lépéseket tudjon tenni álmai megvalósítása érdekében.

Mindehhez sok sikert kívánunk iskolánk tanulójának!