Kedves Nyolcadikosok!

 

Ahogyan már több forrásból értesülhettetek róla, a Szerencsi SzC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium 2022 decemberében is versenyzésre hív Titeket! Az „Egész évben nyílt nap” programsorozat keretében várjuk jelentkezéseteket vetélkedőinkre:

  • az informatika (online)
  • az angol és a német nyelvek (online)
  • a természetvédelem (jelenléti csapatverseny)
  • és a népdaléneklés (jelenléti)

területén.

Szeretnénk Nektek lehetőséget adni a versenyzésre, s arra, hogy megnyerjétek az értékes díjakat, ezért az alábbi felhívásokkal fordulunk Hozzátok:

 

Az INFORMATIKA online versenyünk keretében

Készíts el egy prezentációt MS Office, Libre Office, Open Office, Google bemutató, vagy prezi.com – ot használva. A választható témákat elküldjük a regisztrációs felületen megadott e-mailcímre.

 

Az ANGOL és NÉMET nyelvi online verseny keretében

a Rád vonatkozó kategóriában (NEM emelt óraszámú képzésben résztvevők/ a nyelvet általános iskolában tagozatként/ kéttannyelvű képzés keretében tanulók) megadott célnyelvi szöveg kifejező felolvasását, videófelvétel rögzítését, s ennek beküldését kérjük Tőled. A felolvasandó szöveget elküldjük a regisztrációs felületen megadott e-mailcímre.

 

A TERMÉSZETVÉDELMI vetélkedőt jelenléti formában tartjuk 2022. december 5-én 14 órától

3 fős csapatokat várunk, akik a “Tokaj és térsége természeti értékei” témakörben szeretnék ismereteiket kamatoztatni egy játékos vetélkedő keretében. A csapat részvétele regisztrációhoz kötött, de kérjük, a csapatot csak egy személy regisztrálja.

A népdaléneklési versenyt jelenléti formában tartjuk 2022. december 5-én 14 órától

A népdaléneklési verseny bemutatkozási lehetőséget biztosít azon 7. és 8. évfolyamos tanulók számára, akik érdeklődnek a zene és a népdalok iránt. A versenyen egy – tetszőlegesen megválasztott – három népdalból álló népdalcsokor előadását kérjük.

Részvételi szándékotok esetén kérjük, a https://tfg.szerencsiszc.hu/altalanos-iskolas-verseny-jelentkezes/ oldalon regisztráljatok! 

 

Az online versenyekre a pályamunkákat a tfg.programok@szerencsiszc.hu e-mailcímre várjuk majd. Beküldési határidő: 2022. december 12.

Eredményhirdetés: 2023. január 13. (A jutalmakat ezt követően juttatjuk el a nyertesek iskolájába.