A legnagyobb örömmel és büszkeséggel adunk hírt arról, hogy Titkó Simon, a SzSzC Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma 12.A osztályos tanulója bejutott a kémia OKTV döntőjébe. A második fordulóban olyan kiváló pontszámot ért el, hogy mindössze 0,4 ponttal maradt el az előző versenyzőtől, így igencsak szoros élmezőny tagjaként óriási izgalommal és lelkesedéssel, Szénási Tibor tanár úr támogatásával készül az országos megmérettetésre.

Simon már eddigi teljesítményével is iskolatörténelmet írt, hiszen január 21-én kémia és január 24-én angol nyelv tantárgyakból vett részt az OKTV második fordulójában, s mindkét területen rendkívül sikeresnek bizonyult. Így Szénási Tibor tanár úr sorozatban harmadik éven kísérheti végig tanítványát az OKTV döntőjéig vezető úton, hiszen 2018-ban a biológia OKTV országos 3., 2017-ben az OKTV országos 4. helyezettjének volt szakmai vezetője és mentora.

Sok sikert, a kimagasló tehetséget és kitartó munkát megkoronázó eredményeket kívánunk Simonnak és felkészítő tanárának!