A Tokaji Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola esti munkarendben ingyenes felnőttoktatást hirdet informatikai rendszergazda szakképesítés megszerzésére.
Ajánljuk a képzést 
Azoknak a tanulóknak, akik nem kívánnak felsőoktatási intézményben továbbtanulni
Azoknak a tanulóknak, akik nem nyertek felvételt felsőoktatási intézménybe.
A tanulóknak, akik határterületeken szeretnének elhelyezkedni, és ehhez mindkét szakterület megismerésére/elsajátítására szükségük van.
Azoknak a tanulóknak, akik 13-14 évesen nem tudatos pályaválasztási döntést hoztak, hogy nagyobb ön- és pályaismerettel érdeklődésüknek és képességeiknek valóban megfelelő szakmát sajátíthassanak el.
Azoknak a pályakezdőknek, akik első szakmájukkal nem tudtak elhelyezkedni a munkaerő-piacon.
Azoknak a munkavállalóknak, akik jelenleg munka nélkül vannak, de szeretnének minél előbb elhelyezkedni a munkaerő-piacon, akár szakmaváltással is.
Azoknak a munkavállalóknak, akik hosszabb inaktív időszak után térnek vissza a munkaerő-piacra (pl. GYES), és korábbi szakmájukat szeretnék kiszélesíteni.
Azoknak a munkavállalóknak, akik lakóhelyet változtattak, és meglévő szakmájukra a helyi munkaerő-piacban nem mutatkozik kereslet, így szeretnének a helyi gazdaság igényeihez jobban illeszkedő szakmát elsajátítani.
Azoknak a munkavállalóknak, akik vállalkozásba kezdtek, és szeretnék vállalatuk profilját, szolgáltatási kínálatát bővíteni.
Azoknak a munkavállalóknak, akik elhelyezkedtek a munkaerő-piacon, de tovább szeretnék bővíteni szaktudásukat, szeretnék növelni piaci versenyképességüket
Azoknak, akiknek még nincs államilag elismert szakképesítése, és elmúlt 16 éves. Felső korhatár nincs.

A beiratkozáshoz szükséges:
– a jelentkező nevére kiállított személyi azonosító,
– lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
– elvégzett iskolai évfolyamokról kiállított bizonyítvány.

Juttatások:
Az oktatás munkarendje szerinti diákigazolvány

Jelentkezni az iskola titkárságán a letölthető jelentkezési lap kitöltésével lehet.