FociHárom sikeres labdarúgó torna megrendezésére került sor az elmúlt héten a Tokaji Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola sportcsarnokában. November 25-én a Magyar Labdarúgó Szövetség középiskolai labdarúgó programjának keretében került megrendezésre a Fair Play Cup körzeti döntője öt csapat részvételével. A program legfontosabb célja, hogy teret adjon a rendszeres játékra azoknak a középiskolásoknak, akik nem igazolt játékosok, és népszerűsítse a sportszerűség szellemiségét és magatartásformát a fiatalok körében. A tornán tiszteletét tette a program megyei és országos szervezője is, akik köszönetüket és elismerésüket fejezték ki iskolánknak a magas színvonalú rendezésért.

December 1-jén a Magyar Diáksport Szövetség Fut-sal teremlabdarúgó diákolimpia körzeti döntőjét rendeztük meg. Iskolánk csapata száz százalékos teljesítménnyel megnyerte a tornát, és ezzel bejutott a megyei döntőbe.

December 3-án nyolcadik alkalommal került sor a Mikulás-Kupa teremlabdarúgó tornára, amelyen Tokaj város középfokú oktatási intézményeinek csapatai vettek részt. A játék mellett a torna kiváló lehetőséget biztosított az iskolák közötti sportbarátság erősítésére.

A sportesemények sikeréhez nagyban hozzájárult tanulóink sportszerű szurkolása.

Gyüre Levente testnevelő-szervező