Április 25-ig lehet szavazni a legjobb Prezikre!

Mozgi Milánt az idén már másodszor neveztük egy országos, kiemelkedő tehetségeket jutalmazó elismerésre, de sajnos most sem ítélték meg számára a “Felfedezettjeink” díjat. Azonban a nevezéshez szükséges  – eddig elért eredményeit bemutató – PREZI által még versenyben van. Kérlek, szavazzatok rá a Facebook-on, s biztassátok erre ismerőseiteket is.

http://tehetseg.hu/felfedezettjeink-2015-kozonsegszavazas-bemutatkozo-prezikre/14-18-evesek/mozgi-milan-bemutatkozasa

A „Felfedezettjeink” pályázaton 2015-ben három ifjú tehetség fődíjban, 16 pedig különdíjban részesült. A seregszemle azonban még nem zárult le a díjátadó ünnepséggel, hiszen idén először a 14 évesnél idősebb pályázók prezentációs versenyen is részt vesznek. A jelölteket arra kértük, hogy eddigi életpályájukat, eredményeiket és céljaikat, terveiket egy Preziben mutassák meg nekünk, kihasználva a multimédia, a pezentációs technika és az internet kínálta komplex bemutatkozási lehetőségeket.

A pályázatra 128 Prezi érkezett, melyek közül két életkori kategóriában (14-18 évesek, illetve 18-25 évesek) 10-10 került be abba a válogatásba, amelyből a tehetseg.hu honlap látogatói választhatják ki a dobogós prezentációkat. Szavazni Facebook bejelentkezéssel lehet, a kategóriájában legtöbb like-ot gyűjtő Prezi alkotója tabletet, a második és harmadik helyezett társasjátékot kap. Egy facebook fiókról egy kategóriában egy szavazat adható le.

Szavazni 2015. április 25-én éjfélig lehet.