martinEbben az évben is Tokaj Város Napján, 2016.januárjában adták át A Tokaj Büszkesége díjat városunkban. A két éve alapított elismerés olyan fiatal sportolókhoz kerül, akik pályafutások révén öregbítették a város hírnevét. Éltető Daniella és Mozgi Milán után az idén ismét egy TFG-s diák, a vízi sportok egyik fiatal tehetsége, Molnár Martin kapta meg a kitüntetést. Az ifjú sportoló nyelvi tagozatra jár, jeles tanuló, általános iskolai ballagásakor megkapta a Jó tanuló, jó sportoló címet.

Tokajban régi hagyománya van a kajak-kenu szakosztálynak, a Vízi Sport Club keretein belül többen értek már el sikereket korosztályos versenyeken. Martin Simon László tanítványaként hat éve kezdett kajakozni. 2015-ben 200 méteren országos harmadik helyezett lett, és döntőbe jutott a keretfeltöltő versenyen is. Az ifjú tehetség 2016 februárjától a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesületnél folytatta sportpályafutását.

Iskolánk nevelőtestülete és tanulói nevében szeretettel gratulálunk a díjhoz és további sok sikert kívánunk sportolói karrierjéhez és tanulmányaihoz!