Intézményünk nevelőtestülete kiemelt feladatának tekinti, hogy sokoldalú tájékoztatást nyújtson az iskolánk iránt érdeklődő 8. osztályos diákok és szüleik számára.

Az ,,egész évben nyílt nap” keretében október elején két alkalommal is vendégül láttuk az általános iskolák végzős diákjait és szüleiket. Nagy örömünkre szolgált, hogy zsúfolásig megtelt a hátsó aulánk, ahol Molnárné Tóth Erika igazgatónő köszöntötte a hozzánk látogatókat és tartott számukra tájékoztatót a képzési kínálatunkról, tagozatainkról, szakjainkról és a felvételi követelményekről. Ezt követően a vendégeink megtekintették iskolánk egyedi, a XXI. század követelményeinek mindenben megfelelő épületét, ellátogattak a kollégiumunkba, és bemutató órákon betekintést nyerhettek az itt tanulók mindennapi életébe is.

Az intézményvezető örömmel tájékoztatta a megjelenteket arról, hogy képzéseink indítását gimnáziumban és szakközépiskolában a jövőben is változatlan formában támogatja a fenntartó.

Nagyon fontos információ a továbbtanulás előtt álló tanulók számára, hogy a mi intézményünkbe csak a központi egységes írásbeli felvételi vizsga megírásával lehet bekerülni, amelynek időpontja 2016. január 16. 10.00. A felvételi vizsga előtt iskolánk pedagógusai két alkalommal is ingyenes előkészítő foglalkozást tartanak, melynek időpontjáról a honlapunkon www.tfg.hu találnak bővebb tájékoztatást.

Akik lemaradtak októberi nyílt napjainkról, őket nagy szeretettel várjuk 2016. január 6-án.

Dévaldné Orosz Beatrix
igazgató helyettes